Energostar Tábor s.r.o.
Šokery
Šokery – zchlazovače a zmrazovače
Jejich největší využití je v potravinářských provozech zejména v kuchyních a gastronomických provozech, pekárnách, kde jsou využívány k rychlému zchlazování nebo zmrazování a řeší tak legislativní požadavky na hygienu a umožňují jak přechovávání tak distribuci hotových pokrmů. Šokery jsou velmi výkonná chladírenská zařízení, kde dochází k velmi rychlému zchlazení nebo zmražení potravin. Nejdůležitější je rychlost a schopnost chladu proniknout celým chlazeným produktem.
Zachovávají základní vlastnosti potravin v souladu s HACCP postupem. V základní konfiguraci jsou šokery ve dvou variantách. Zchlazovače (CM) – zchladí produkt z teploty 90°C – 2°C za 90min, zmrazovače (CL) – zmrazí produkt z teploty 90°C – -20°C za 240min což je obvyklá doba zchlazovacího cyklu. V nabídce máme i zchlazovací tunely.
Zajišťujeme kompletní servis od vlastního návrhu šokerů dle potřeb zákazníků, přes vlastní realizaci až po pozáruční servis.
Vysoká kvalita
produktu
Řešení
na míru
Zajištění projektové dokumentace
Odborná
montáž
Kvalitní a rychlý servis
Naše společnost nabízí šokery ve dvou variantách:
ES Koncept variant
Zchlazovače a zmrazovače jsou vyráběny dle potřeb zákazníka. Rozhodující je množství zchlazovaného nebo zmrazovaného zboží a počet gastrovozíků. Šokery jsou postaveny z PUR panelů tloušťky 80, 100 a 125mm. Všechny modely jsou osazeny elektronickou regulací s možností uchování provozních údajů. Regulace pracuje se třemi sondami a jednou vpichovou sondou pro snímání teploty v jádře. Šokery jsou dodávány v celonerezovém nebo bílém lakovaném provedení (RAL 9002) v základní zchlazovací kapacitě 100, 150, 200, 250, 300kg vždy s oddělenou kompresorovou jednotkou.
Příslušenství:
- Ionizér pro sterilizaci vnitřního prostoru
- Vozíky pro gastronádoby
- Gastronádoby
ES Koncept modular
ES Koncept modular – jsou zchlazovače a zmrazovače určené pro menší množství jídel (12 – 50kg). Skříně jsou v celonerezovém provedení s vestavěným agregátem. Jsou vhodné pro použití v menších provozech. Zastupujeme přední světové výrobce.
Výhody rychlého zchlazování:
- Chlazení šokem zajišťuje, že všechna aroma zůstanou zachovány a během zpracování se mohou znovu rozvinout.
- Na rozdíl od jiných způsobů chlazení se během procesu šokového zmrazování vytvářejí pouze mikro-malé ledové krystaly což výrazně zvyšuje trvanlivost pečeného zboží.
- Možnost navýšení a optimalizace výrobních kapacit.
- Zvýšení trvanlivosti potravin.
- Zachování čerstvosti a chuťové stálosti potravin.
Všechny naše produkty
Šokery
Chladící boxy
Chladící boxy pro masnou výrobu
Klimatizace
Vzduchotechnika
Chladírenské technologie
Tepelná čerpadla
Produkty pro zdravotnictví
Naši partneři
Poptat produkty
* Takto označené pole je povinné. Je nutno ho vyplnit.
Odesláním tohoto formuláře dávám souhlas ke zpracování mých osobních údajů dle zásad GDPR.
Sídlo společnosti
ENERGOSTAR Tábor s.r.o.
Sedláčkova 1856, 390 02 Tábor
ENERGOSTAR
Tábor s.r.o.
Sedláčkova 1856
390 02 Tábor
Provozovna Planá nad Lužnicí
Provozovna Praha
Kontakty
E-mail: info@energostar.cz
Tel.: +420 602 661 810, +420 602 464 335
Naše produkty
Servis 24 - technická podpora pro smluvní partnery
Tel.: +420 778 463 628
Email: servis@energostar.cz
+420 778 463 628
servis@energostar.cz